Miehistöön mukaan

Tulokaskurssi järjestetään tyypillisesti keväisin. Kevään 2018 tulokaskurssin hakuaika on päättynyt. Kesken kauden emme ota mukaan uusia miehistön jäseniä. Lisätietoja kurssin hakuajasta ja hakumenettelyistä julkaistaan näillä sivulla ja yhdistyksen lehdessä. Hakuaika on yleensä ollut helmi-maaliskuussa.

Tarjoamme: Koulutuksen pelastusmiehistön tehtäviin ja antoisan uuden harrastuksen. Meripelastus on sekä fyysisesti että psyykkisesti vaativa harrastus, joka edellyttää voimakasta sitoutumista. Meripelastus harrastuksena tarjoaa jatkuvaa uusien asioiden oppimista sekä toiminta aluksella kokemuksia ja elämyksiä. Ehkä tästä syystä vapaaehtoinen meripelastus on monelle aktiivijäsenellemme elämän paras harrastus.

Edellytämme: Alusten päivystysmiehistössä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä ja uusilta tulokkailta normaalia fyysistä kuntoa, hyvää näkö- ja kuuloaistia, uimataitoa, vastuullista asennetta sekä halua ja mahdollisuutta aloittaa vaativa ja aikaa vievä harrastus. Emme odota hakijoilta merenkulkualan ammattipätevyyksiä. Kokemus vesillä liikkumisesta ja ensiaputaidoista katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea innokkuus oppia uutta ja kyky laittaa itsensä "likoon" ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Lisätietoa meripelastuksesta, asemista, tulokaskurssista, edellytyksistä ja mahdollisuuksista löydät Mukaan pääkaupunkiseudun meripelastusalusten miehistöön - tietoa hakijoille -dokumentista.

Mikäli meripelastus harrastuksena kiinnostaisi sinua, ota yhteyttä vapaamuotoisella yhteydenottolomake täällä, niin ilmoitamme sähköpostitse kun seuraava tulokashaku alkaa tai mikäli muita esittelytilaisuuksia miehistöön liittymisestä kiinnostuneille järjestetään.

Lisätietoja: Maria Arvonen.

suomi
Tekninen toteutus: W3 Group